Hos Hulmose Stilladser tilbyder vi industristilladser til enhver opgave. Sikkerheden er i høj kurs og vi tilpasser stilladset så det passer til hver enkelt kundes opgave, behov og bygning. Vi kan levere stilladser til projekter i alle størrelser.
Oftest er industristilladset en kombination af rør og koblingsstilladser sammen med systemstilladser. Det gør det muligt at få samme rørdimensioner som ved stilladser bygget i rør og koblinger.

Stor erfaring med industristilladser

Gennem vores mange år i branchen har vi opnået stor erfaring med industristilladser til en bred vifte af kunder. Vores kunder dækker både over slagterier, mejerier til skibe, kraftværker og forskellige fabrikker. 
Hulmose Stilladser varetager gerne opgaven uanset om det er en opgave med renovering, udskiftning af rør eller noget helt tredje. Vores erfaring er din garanti for at både sikkerhed og kvalitet er i højsæde. 

Leje af industristilladser

Har du brug at leje et industristillads til dit næste projekt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi lytter til hvert enkelt kundes ønsker og behov så vi kan sammensætte et stillads som er tilpasset hvert projekt. Vi kan også være behjælpelig med totalinddækning
Når du lejer industristilladser hos os, kan du være sikker på at vores medarbejdere er professionelle og kompetente til deres opgave. Vi sørger for både opsætning og nedtagning af stilladset, så du ikke skal bekymre dig om det. 

Hør mere om vores priser på industristilladser

Vil du vide mere om industristilladser tilpasset til dit næste projekt eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på leje af stillads til dit næste projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til Hulmose Stilladser.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 14 16 22 eller send en mail til soren@hulmose.dk. Vi står klar til at hjælpe dig ved dit næste projekt og vi glæder os til at høre fra dig.