Hos Hulmose Stilladser udlejer vi alle former for stilladser til ethvert formål. Vi tilbyder stilladser til dit næste projekt:

Du kan leje stilladser hos os hvad enten stilladset kræver store belastninger, det skal være fleksibelt eller stilladset skal have plads til at arbejde på.

Stor erfaring i stilladsudlejning

Vi har mange års erfaring i stilladsudlejning og lejer stilladser ud til både private og erhverv. Vi har arbejdet med stilladser siden 1993 og alle vores medarbejdere er kompetente og effektive i deres arbejde. 
Du kan kontakte os for stilladsudlejning uanset hvilket formål stilladset skal bruges til. Vi sørger altid for at vælge det stillads, som passer bedst til dine behov. Vi kan hjælpe dig uanset hvor stor stilladset skal være eller hvor lang tid du skal bruge det. 

Stilladsudlejning inkl. opsætning og nedtagning

Når vi udlejer stilladser, står vi for det hele fra udlejning, til montering og nedtagning af stilladset efter endt brug. Vi sørger for hurtig opsætning af stilladset og for at alt sker efter gældende lovkrav og regler om sikkerhed og opsætning af stilladser. 
Når du lejer et stillads gennem os, skal du derfor ikke tænke på noget som helst, og du er sikret de bedste stilladser. Du kan læse mere om de forskellige typer stilladser, vi lejer ud ved at klikke på det type stillads, du ønsker at vide mere om.

Hør mere om vores priser på stilladsudlejning

Prisen på vores stilladsudlejning afhænger både af type, størrelse og længde af lejeperioden. Ønsker du en konkret pris på det stillads du har brug for til dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Vi kan kontaktes på telefon 75 14 16 22 eller på mail soren@hulmose.dk. Vi er klar til at høre mere om dit projekt, så vi kan finde det rette stillads til dine behov.