Når man skal arbejde på skorstenen i længere tid på en bygning, er et skorstensstillads det sikreste valg. Hos Hulmose Stilladser tilbyder vi udlejning og montering af skorstensstilladser. Vi mener ikke at man skal gå på kompromis med sikkerheden, derfor anbefaler vi altid at gøre brug af et skorstensstillads, når man skal arbejde på skorstenen i længere tid.
Skorstensstilladser bliver blandet andet brugt af murere, malere og skorstensfejere. Stilladset kan også anvendes til totalinddækning af skorstenen. Hvordan stilladset bygges op afhænger af, hvor skorstenen er placeret på taget. 

Enkelt- og dobbeltsidet skorstensstillads

Der findes to typer af skorstensstilladser alt efter hvordan man skal arbejde med skorsten. Et enkeltsidet skorstensstillads kan være nok, hvis man kun skal arbejde på den ene side af skorstenen eller nede i skorstenen, som fx en skorstensfejer. 
Et dobbeltsidet skorstensstillads er, som navnet måske tyder, hvis man skal arbejde på begge sider af skorstenen, som en maler eller murer måske vil gøre. Denne type stillads gør det muligt at komme hele vejen rundt om skorstenen.
Er skorstenen placeret i kippen på taget, kan der anvendes skorstensbøjler med stilladsdæk på begge sider af kippen. Er skorstenen placeret længere nede på taget, kan stilladset bygges op via tagstiger, hvorpå stilladset opbygges.​

Udlejning af skorstensstillads

Hos Hulmose stilladser tilbyder vi udlejning af stilladser til forskellige formål, herunder også skorstensstilladser. Vi udlejer stilladser til både private og erhverv og vi står for både opsætning og nedtagning af stilladset. Vi sørger altid for at opsætningen foregår efter gældende lovkrav og regler.

Få en pris på skorstensstillads

Vi står klar til at hjælpe dig med skorstensstillads til dit næste projekt uanset størrelse. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en pris på et stillads, som passer til dit projekt.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 14 16 22 eller ved at sende en mail til soren@hulmose.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.