Et facadestillads er ideelt til opgaver som eksempelvis tagrenovering, vinduesarbejde eller facaderenovering. Hos Hulmose Stilladser bruger vi facadestilladser af mærket Bosta. Det er et stillads i ren tysk kvalitet. 
Vores facadestilladser har en bredde på 70 cm på stilladsdækket, i modsætning til de fleste andre mærker som er 60 cm bredde. Vi sørger for at tilpasse stilladset til behovet på dit projekt, så du opnår det bedste resultat. 

Fleksibilitet med let facadestillads

Et let facadestillads er den mest gængse type af facadestilladser. Det er et klasse 1-3 stillads, men det er muligt at supplere det lette facadestillads med en aflastningsplatform til materialeopbevaring, som er klasse 4-6. 
Dette gør mulighederne for facadestillads mange og det giver fleksibilitet idet det er muligt at tilpasse stilladset til hvert enkelt projekt. Stilladset tilpasses i både bredde og længde alt efter størrelsen på bygningen. 

Udlejning af facadestillads

Hvis du ønsker at leje et facadestillads hos os, sørger vi for at det er tilpasset det projekt. Det gælder både i størrelse og i eventuelt tilbehør og supplementer. Vi spørger ind til behovet hos alle vores kunder, så de får det facadestillads, som passer bedst til netop deres behov. Vi kan også være behjælpelig med totalinddækning.
Når du lejer stilladser hos os står vi for både opsætning og nedtagning, som altid følger gældende lovkrav og regler. Vi har stor erfaring med blandt andet facadestilladser og alle vores medarbejdere er kompetente og udfører et professionelt arbejde. 

Kontakt os for en pris på facadestillads

Har du spørgsmål eller ønsker du en god pris på et facadestillads, som er tilpasset dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi opstiller stilladser som er tilpasset hvert enkelt kundes behov.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 14 16 22 eller ved at sende en mail til soren@hulmose.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til tilpasse vores næste facadestillads til dit projekt. 

Læs mere om vores Bosta facadestillads her.