Har du brug for murerstillads til eksempelvis større facadereparationer, tagudskiftning eller ved nybyggeri? Hulmose Stilladser har stor erfaring med stilladser til alle behov og vi tilbyder at tilpasse et stillads til dit næste projekt. 
Murerstilladser bliver ofte brugt ved større opgaver med nybyggeri eller renovering. Her har håndværkerne brug for plads til bevægelsesfrihed eller opbevaring og arbejde med forskellige byggematerialer. Derfor har et murerstillads større bæreevne end for eksempel et facadestillads.

Murerstillads til små og store projekter

Hos Hulmose Stilladser tager vi altid udgangspunkt i hvert enkelt kundes ønsker og behov. Vi leverer murerstilladser til både store og små projekter. Et murerstillads kan tilpasses alle længder og behov og der er mulighed for at underbygge broer, hvis der er behov for det. 
Før vi kan levere et murerstillads hos dig, er det nødvendigt med en udførlig dialog for at kunne give jer det stillads som bedst passer til jeres behov og ønsker. Dette er også jeres garanti for at I får et murerstillads, som er tilpasset lige præcis opgaven, bygningen og behovet ved jeres projekt.

Udlejning af murerstillads

Har du brug for at leje et murerstillads til dit næste projekt, så er vi klar til at lytte til dine ønsker og behov så vi kan finde frem til et stillads som passer til jeres projekt. Vi sørger for både opsætning og nedtagning efter gældende lovkrav og regler. 
Hos os er du sikret de bedste stilladser til dit projekt. Det er også muligt at få murerstilladser med materialehejse samt gods- og personelevator. På større byggeprojekter er dette ofte et must. Vi kan også være behjælpelig med totalinddækning.
 

Indhent pris på murerstillads

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker en nøjagtig pris på et murerstillads, som passer til dit projekt. Vi lytter til behovene ved dit projekt og finder frem til det bedste stillads til netop dig.
Kontakt os ved at ringe på telefon 75 14 16 22 eller send en mail til soren@hulmose.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.