Murerstillads

​Murerstillads bygges som standard med en stillads bredde på 1605 mm og med 2200 mm traller. Bomlagsafstanden kan enten være på 2,0 eller 1,5 m og med en standard faglængde på 3050 mm. Denne kan dog varieres efter behov. Enrørsbjælker eller tværbjælker kan anvendes som tværliggende bjælker.

Ud over de traditionelle traller kan man også anvende kombidæk. Kombidækket er en aluminiumsramme med finér plade. Disse dæk er blandt andet velegnet til kombikonsoller, så man ved murerarbejde kan spare mange tralleløft og samtidig få placeret materialer i en ergonomisk korrekt højde i forhold til murerne

Som adgangsveje til stilladset anbefaller vi UTV trapper (udvendige), stål eller aluminium.

Generelt kan man sige om murerstillads at det er et utroligt fleksibelt system i og med at man på søjlerne har lommer for hver halve meter, og bjælker fra 4,0 meter ned til 0,65 meter, hvilket giver et utal af kombinationsmuligheder.

Murerstilladset fås galvaniseret, og som noget helt nyt kan vi nu også tilbyde HAKI Universal i aluminium.

Stilladset er tilpasset til alle nu kendte europæiske forskrifter, direktiver og standarder.

Anvendelsesområder:

Anvendes ved opmuring af facader og hvor der er behov for stor belastning af stilladset eller brug af materialetårne.

Kontakt os

Hulmose Stilladser

Vi startede...

Hulmose stilladser A/S blev startet af Ole Hulmose i 1993. Indtil da havde Ole Hulmose været depotchef i Hünnebecks stilladsafdeling i Esbjerg i 12 år. Da så Hünnebeck valgte at sælge de fleste af deres afdelinger i Danmark, købte Ole Hulmose Nielsen, Esbjerg afdelingen.

Se vores smiley fra Arbejdstilsynet her: Klik her