Et rullestillads er nemt at flytte rundt på og det gør det til en fleksibel løsning, som der kan være behov for ved nogle opgaver. Hos Hulmose Stilladser tilbyder vi rullestilladser til dig, som ønsker et stillads, som er let og nemt at flytte rundt på. 
Rullestilladser kan anvendes både indendørs og udendørs til både malerarbejde og mindre reparationer. På grund af stilladsets fleksibilitet vil man opleve stor arbejdsfrihed og det er muligt at tilpasse både længden og bredden.

Regler for rullestillads

Inden for stilladser er rullestilladser klassificeret som stilladsklasse 1-2 og fordi det er muligt at rulle med stilladset er der forskellige regler som vi selvfølgelig sørger for at vores stilladser følger. 
Disse regler siger eksempelvis at rullestilladser med arbejdsplateau, som er mere end 2 meter over terræn, skal være forsynet med rækværker. Vi sørger for at overholde reglerne så du ikke skal bekymre dig om, om de er overholdt. 

Leje af rullestillads

Når du lejer rullestilladser hos os er det af det danske mærke jumbo, som altid byder på dansk kvalitet fra inderst til yderst. Rullestilladserne kan tilpasses hvert enkelt projekt og vi lytter derfor til vores kunders behov for at kunne tilpasse stilladset til hvert enkelt opgave. 
Ved udlejning skal du ikke bekymre dig om opsætning og nedtagning af stilladset, det sørger vi nemlig for hos alle vores kunder. Vores erfaring med stilladser i alle typer er stor og vores medarbejdere er professionelle og kompetente inden for deres fag.

Få et tilbud på leje af rullestillads

Har du brug for mere information om rullestilladser eller ønsker du et tilbud på leje af et rullestillads, som er tilpasset netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.
Du kan kontakte os på telefon 75 14 16 22 eller send en mail til soren@hulmose.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs om alle hovedreglerne indenfor rullestilladser her.