Det ustadige danske vejr gør det nødvendigt med totalinddækning af stilladser. Totalinddækningen beskytter bygninger og huse i forbindelse med renovering og nybyggeri. Det kan være projekter hvor bygningen ikke må belastes af vind og vejr ved eksempelvis udskiftning af tag. 
Opgaven og typen af stillads afgør hvilken type totalinddækning der skal bruges. Det er eksempelvis muligt at montere overdækning således, at der kan hejses materiel ind og ud af byggeriet, hvis der er behov for det under byggeprocessen. 

Bedre arbejdsforhold med totalinddækning

Med en totalinddækning sørger man for at regn, slud og sne ikke går ind og påvirker arbejdsforholdene under byggeriet. Det sørger også for at bygninger, konstruktioner og materialer ikke bliver våde.
For dig og dit mandskab betyder det at I kan arbejde i tørvejr og det giver de bedst mulige arbejdsforhold under byggeriet. Overdækning kan være relevant hele året rundt, da den danske sommer ofte kan byde på regn.

Leje af totalinddækning til stilladser

Uanset hvilken type stillads du har brug for, kan vi hjælpe med totaloverdækning dertil. Vi tilpasser nemlig overdækningen til den type stillads du har brug for til dit projekt. Vi lytter til vores kunders behov og sørger for at stillads og totalinddækning er tilpasset til dit projekt.
Når du lejer stillads og totalinddækning hos os, sørger vi for både opsætning og nedtagning af det hele. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om det.

Få en pris på totalinddækning af stillads hos dig

Brænder du inde med spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på leje af stillads og totaloverdækning dertil, så tag kontakt til Hulmose Stilladser allerede i dag.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 14 16 22 eller ved at sende en mail til soren@hulmose.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.